Ko smo mi?

Smithfield preduzeće je nastalo 2016. godine u Sremskoj Mitrovici. Krajem 2018. godine, otvoren je izložbeni salon na Novom Beogradu. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i prodaja mesarske i ugostiteljske opreme, kao i opreme za domaćinstvo. Naše preduzeće je ekskluzivni distributer nekoliko svetski poznatih proizvodjaca za područje Srbije i zemalja regiona.

Pored prodaje u saradnji sa partnerskom zanatskom radnjom, vršimo uslugu oštrenja noževa, satara, makaza, mesoreznica itd. Usluge oštrenja vrši tim sa dugogodišnjim iskustvom i obavljaju se u radnji, ali i na vašoj adresi u zavisnosti od potreba.

Oficijalni distributer

Kompanija Eicker Messer Solingen je osnovana 1928. godine i za samo nekoliko godina je postala jedan od vodećih proizvođača mesarskih noževa. Korisnici njihove opreme su poznate industrije mesa u preko 30 drugih zemalja. Sama kompanija je bila lider u distribuciji mesarske opreme na EX-YU tržištu sve do 1991. godine, kada je usled ratnih dejstava prekinula rad na ovom području sve do 2016. godine kada je preduzeće Smithfield postalo eksluzivni uvoznik i distributer Eicker Messer-ovih proizvoda.